Healingmassage

Healingsmassage fokuserer på samspillet mellem krop og sind, hvor traumer, stress og psykiske ubalancer ses som årsag til hovedparten af kroppens spændinger.

Ved at give healingsmassagen langsomt, opmærksomt og omsorgsfuldt hjælpes modtageren ind i en dyb afspænding. I denne tilstand vil der ofte dukke tanker, følelser, billeder og erindringer op, som knytter sig til de spændinger, der arbejdes med i healingsmassagen.

Når modtageren på denne måde får en bedre fornemmelse af spændingernes årsag, bliver det muligt at bearbejde årsagen og undgå gentagelse.

Dette understøttes af en bred vifte af healings- og massageteknikker, der både kan anvendes afbalancerende og forløsende.

Healingsmassagen anvendes ofte i kombination med samtaleterapi, men kan også stå alene.

Klientgruppen strækker sig fra modtagere, der søger afspænding, over stress, depressions- og angstramte klienter til klienter, der bruger massagen som en vej til selvudvikling og bearbejdning af gamle traumer, som f.eks. overgreb.

Uddannelser er bygget op som et samspil mellem på den ene side en praktisk orienteret teori, der både omfatter psykologi, krop-psyke samspillet og den nødvendige anatomi og fysiologi, og på den anden side en solid praksiserfaring, der også inddrager egen terapi. Det giver en solid kompetence til at kunne give en behandling, der kan strække sig fra en rent afspændende behandling og behandling af problematikker som søvnløshed, hovedpine og smerter i muskler og led til et dybt psykoterapeutisk arbejde, der både kan relatere dig til nutidsproblematikker, såsom stress og angst, og til gamle traumer.

 

Foreninger:

Foreningen af Healingsterapeuter

Antal RAB/SA godkendte medlemmer:  120 medlemmer

 

Uddannelsessteder: Kursuscentret Kilden Aps, www.kilden.dk

Uddannelse: 1.000 timer

 

Tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”: Nej

Tilskud fra sundhedsforsikringer: Nej