Publiceret .

Brobygning online og på tryk

af Jesper Madsen

Et nyt medie om alternativ behandling og selvudvikling er ”på gaden” den 1. december.  Men allerede nu kan man se et online testmagasin, som også er udkommet på papir og kan findes på cafeer og uddannelser i de fire største danske byer.

Publiseret: 18. august 2016

- Det skal være et inspirerende magasin om alle de psykiske og fysiske processer, vi som mennesker gennemgår i livet. Proces vil bestræbe sig på at bygge bro mellem den etablerede traditionelle videnskab og den alternative verden, siger redaktøren bag magasinet, Anette Wiklund.

Testmagasinet indeholder bl.a. artikler om økoterapi, om samspillet mellem selvudvikling og kroppens celler, samt et portræt af en søofficer, der også fungerer som terapeut.

- Som det første magasin i Danmark indeholder magasinet videoer, lydfiler og andre interaktive elementer. Vi vil også inddrage borgerjournalistik, hvor man som privatperson kan lade sig inspirere til at skrive artikler, som derpå bearbejdes journalistisk – fx artikler om de erfaringer, man har gjort sig med forskellige former for alternativ behandling eller andet omkring selvudvikling, siger Anette Wiklund.

Proces skal udkomme online fire gange årligt, og fysisk en gang om året i samarbejde med Human Education Group, der også har medvirket i produktionen af det første nummer online og på tryk.

Du kan finde Proces her og på deres Facebookside her.