Publiceret .

Konference 8. og 9. december

af Jesper Madsen

I december mødes forskere, fagfolk fra sundhedsvæsenet og alternative behandlere for første gang til en konference om depression og alternativ behandling

Danskerne bruger alternativ behandling som aldrig før, i mange tilfælde også mod depression. Men hvad ved vi om brugen, hvad mener patienterne, hvad siger forskerne, og hvad med patientsikkerheden?

I december mødes læger, forskere, sygeplejersker, alternative behandlere, m.fl. for at høre om den nyeste forskning samt at diskutere på tværs med andre faggrupper. Nøgleordene er forskning, potentialer, udfordringer og integration.

Målet med konferencen er at styrke videndeling og brobygning, til gavn for patienterne og befolkningen. Der vil være oplæg fra forskere og læger fra Storbritannien, Danmark og Norge, samt repræsentanter for brugere/patienter.

Konferencen holdes både 8. og 9. december i Århus og København og er forbeholdt fagfolk med et professionelt forhold til emnet.

Arrangør er Sundhedsstyrelsens Råd vedrørende Alternativ Behandling (SRAB) og konferencerne er ét af de initiativer, der er kommet i stand i kraft af en særlig bevilling på finansloven for 2016 på 5 mio kr. Den ene million anvendes til forskellige projekter omkring formidling og brobygning, bl.a. disse konferencer.

Læs mere på www.KAMkonference.dk.