Publiceret .

Forhøjede tilskud fra ”danmark”

af Jesper Madsen

Sygeforsikringen ”danmark” forhøjer sine tilskud i det nye år, men du skal være opmærksom på de præcise vilkår for tilskud – og at det kun er akupunktur og zoneterapi, der gives tilskud til.

Der er gode nyheder til de medlemmer af sygeforsikringen ”danmark”, der bruger akupunktur eller zoneterapi. Tilskuddene er nemlig steget lidt her ved starten af 2017.

Ved både zoneterapi og akupunktur får man nu fem kroner mere i tilskud pr. behandling, og inden for 12 måneder kan man nu maksimalt få et tilskud på 715 kr. mod før 670 kr.

Ved første konsultation får man i 2017 115 kr. i tilskud, ved følgende behandlinger 75 kr. Dette gælder for både zoneterapi og akupunktur, samt kombinationer af de to.

Du bør huske, at der skal være tale om en lægeligt stillet diagnose, og at behandleren skal være Registreret Alternativ Behandler (RAB) eller Sundhedsautoriseret og anerkendt behandler (SA). Denne opdeling i RAB og SA vil i øvrigt blive forenklet ved en lovændring, der træder i kraft 1. juli 2017. Læs mere om dette på srab.dk under nyheder.

Vi råder dig til at tjekke www.sygeforsikring.dk hvis du vil vide mere om dækning og betingelser. Forhøjelsen kan du læse om i ”danmark”s blad her.