Publiceret .

Kræftens Bekæmpelses gruppe om alternativ behandling

af Jesper Madsen

Rigtig mange kræftpatienter bruger alternativ behandling som supplement til behandlingen på sygehuset. Foruden det du kan finde her på SRAB.DK under Sundhed og Sygdom har også Kræftens Bekæmpelse en del informationer på nettet, bl.a. et debatforum.

KB logoKræftens Bekæmpelse har på sin hjemmeside under ”Cancerforum” en gruppe for alle der ønsker at få mere viden om et alternativt syn på kræft eller at dele deres erfaringer med alternativ behandling. Man skal oprette en profil på siden for at være med, og blandt overskrifterne kan man bl.a. se emner som: Prostatakræft, Kinesisk malurt, Tilbagefald v. nej til kemo, Betablokker mod brystkræft, CBD olie, Mobilstråling, mm. Her finder du gruppen "Alternativt syn på kræft".

Kræftens Bekæmpelse har også på sin hovedside et afsnit om alternativ behandling, hvor man kan læse en række gode råd og få viden om fx cannabis og om diverse alternative behandlingsformer. Desuden kan man finde Kræftens Bekæmpelses officielle holdning til alternativ behandling her.

På denne side kan du læse vores egne oplysninger om kræft og alternativ behandling