Publiceret .

Workshops for alternative behandlere

af Jesper Madsen

”Samarbejde mellem de konventionelle og alternative systemer – hvordan kommer vi videre?” er titlen på to workshops, arrangeret af SRAB. De løber af stablen 29. november og 12. december

Sundhedsstyrelsens Råd for Alternativ Behandling (SRAB) arrangerer i efteråret to workshops for alternative behandlere. Begge workshops vil fokusere på viden om det konventionelle sundhedssystem og retningslinjerne for hvornår alternative behandlere skal henvise til dette.

Formålet med de to workshops er at bygge bro mellem de alternative og konventionelle sundhedssystemer for herigennem at styrke patientsikkerheden i det danske sundhedsvæsen. Der vil være oplæg fra Læge Gunda Jensen, der arbejder i privat praksis og Mia Damhus, der er farmaceut og ernæringsterapeut. De har begge på forskellig vis beskæftiget sig med alternativ behandling. Der vil være afsat tid til erfaringsudveksling og debat.

De to arrangementer finder sted: 

  • 29/11 på Pheonix Copenhagen (Bredgade 37. DK-1260 København K)
  • 12/12 på Scandic Aarhus city (Østergade 10, Aarhus)

Tidsrum: kl. 10-15. Det er gratis at deltage.

Tilmelding sker ved at sende en mail til: RAB/SRAB@sst.dk, med emnefeltet: ”tilmelding til workshop, projekt 3” indeholdende navn, stillingsbetegnelse samt hvilken af de to datoer du ønsker at deltage. Vi gør opmærksom på, at der er begrænsede pladser, og tilmelding er derfor først endelig, når man har modtaget en bekræftelse.

Tilmelding skal ske senest 13. november for de, der ønsker at deltage i København og senest 24. november for de, der ønsker at deltage i Århus.